Boktips: Awaken the Giant Within

Jag ska fatta mig kort för tiden du investerar i att läsa detta boktips är det mycket effektivare att du istället lägger på att läsa denna fantastiska bok. Om du ska välja en enda bok att läsa inom personlig utveckling skulle jag utan tvekan rekommendera Awaken the Giant within av Tony Robbins. Idéerna och metoderna i denna bok har den fantastiska egenskapen att vara livsomvälvande.

Boken har som utgångspunkt att ge dig verktyg till ökad självkännedom och en riktning i livet men kanske framförallt medel till att förändra och förbättra dig själv och ditt liv i alla aspekter.  Du får konkreta metoder och tankeövningar till att förändra hur du ser på saker, ändra ditt tillstånd omedelbart samt identifiera dina värderingar och vanor och lära dig hur du kan förändra dem. För mig gav Awaken the Giant within en helt annan kontroll över mitt liv en, insikt om hur jag kan förändra alla aspekter av mitt liv och framförallt en motståndskraft för att hantera livets motgångar.

Tony Robbins metoder har hjälpt mig att förbättra mina vanor och tankemönster inom alla delar i mitt liv. Jag tänkte dock dela med mig av ett specifikt exempel hur hans metoder för att förändra minnen gav en överraskande effekt på min självkänsla. Jag hade ett obehagligt minne som jag tidigare av olika skäl ofta påmindes om. I dessa situationer kände jag en stark olustkänsla och som att min självförtroende sjönk ned i jorden. Med de tankeövningar som finns i Awaken the Giant within kunde jag förändra känslan inför det minnet och min olustkänsla försvann. När jag spelar upp minnet i huvudet är ångesten numera ersatt av neutralitet.

Så beställ Awaken the Giant Within eller besök ditt närmaste bibliotek för att låna den idag! Den finns även som e-bok att läsa här (klick!).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s